ZTE Grand X Quad V987

ZTE V987 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Grand X Quad V987: Android 4.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSUPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Grand X Quad V987 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Grand X Quad V987:

Wij hebben alle specificaties van de ZTE Grand X Quad V987 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Grand X Quad V987 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 163 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze ZTE wordt aangedreven door een MTK6589 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Grand X Quad V987 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Grand X Quad V987 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Grand X Quad V987 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Grand X Quad V987 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De ZTE Grand X Quad V987 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de ZTE Grand X Quad V987
Heb je een vraag over de ZTE Grand X Quad V987 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel