ZTE Kis 2 Max

ZTE Kis 2 max Dual-SIM  black Black 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
Kis 2 Max: Android 4.1, dual-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Kis 2 Max een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
ZTE De ZTE Kis 2 Max scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Kis 2 Max:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Kis 2 Max GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Kis 2 Max.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Kis 2 Max kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Kis 2 Max is een touchscreen telefoon met een gewicht van 120 gram. De ZTE Kis 2 Max wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8225 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Kis 2 Max beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 126 x 64 x 9,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 266 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.8 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Kis 2 Max ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Kis 2 Max kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 155 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Kis 2 Max heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kis 2 Max is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Kis 2 Max is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Kis 2 Max beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De ZTE Kis 2 Max kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZTE Kis 2 Max
Heb je een vraag over de ZTE Kis 2 Max dan kun je deze hier stellen