ZTE Kis 3 Max

ZTE Kis 3 max Dual-SIM  white White 55%
Kis 3 Max: Android 4.4, 5 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Kis 3 Max een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Kis 3 Max:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Kis 3 Max GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Kis 3 Max.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Kis 3 Max kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Kis 3 Max is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. De ZTE Kis 3 Max wordt aangedreven door een Qualcomm MT6572 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De Kis 3 Max beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 132 x 66 x 9,1 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 650 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.1 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Kis 3 Max ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Kis 3 Max kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 692 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Kis 3 Max heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kis 3 Max is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Kis 3 Max is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Kis 3 Max beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZTE Kis 3 Max kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 218 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZTE Kis 3 Max
Heb je een vraag over de ZTE Kis 3 Max dan kun je deze hier stellen


ZTE Kis 3 Max los toestel kopen