ZTE Kis 3 Max

ZTE Kis 3 max Dual-SIM  white White 43%
Kis 3 Max: Android 4.4, 5 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Kis 3 Max een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Kis 3 Max:

Wij hebben alle specificaties van de ZTE Kis 3 Max je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Kis 3 Max is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 9.1 millimeter is het toestel niet te dik. De ZTE Kis 3 Max wordt aangedreven door een Qualcomm MT6572 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De Kis 3 Max beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 650 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.1 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1850 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Kis 3 Max ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Kis 3 Max heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kis 3 Max is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZTE Kis 3 Max kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 218 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de ZTE Kis 3 Max
Heb je een vraag over de ZTE Kis 3 Max dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


ZTE Kis 3 Max los toestel kopen