ZTE Kis Plus

ZTE Kis Plus 29%
Kis Plus: Android 2.3, 3.1 megapixels, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de ZTE Kis Plus een goed toestel voor jou. De ZTE Kis Plus is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Kis Plus:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Kis Plus GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Kis Plus.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Kis Plus kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Kis Plus is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram. De ZTE Kis Plus wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7225A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 800 MHz Single-Core.

De Kis Plus beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114,5 x 62,5 x 11,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 11.5 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Kis Plus ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Kis Plus kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 280 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Kis Plus heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kis Plus is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Kis Plus is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZTE Kis Plus beschikt over een ingebouwde 3,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De ZTE Kis Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZTE Kis Plus
Heb je een vraag over de ZTE Kis Plus dan kun je deze hier stellen