ZTE Kis Plus

ZTE Kis Plus 13%
Kis Plus: Android 2.3, 3.1 megapixel camera, HSDPA, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de ZTE Kis Plus een goed toestel voor jou. De ZTE Kis Plus is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Kis Plus:

De ZTE Kis Plus wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Kis Plus is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram. Met een dikte van 11.5 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De ZTE Kis Plus wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7225A chip met deze core verdeling 800 MHz Single-Core.

De Kis Plus beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 11.5 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Kis Plus ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Kis Plus . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kis Plus is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De ZTE Kis Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de ZTE Kis Plus
Heb je een vraag over de ZTE Kis Plus dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel