ZTE Libra X880

Libra 31%
Deze telefoon is niet op voorraad
Libra X880: Android 2.1, 3.2 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de ZTE Libra X880 een goed toestel voor jou. De ZTE Libra X880 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Libra X880:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Libra X880 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Libra X880.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Libra X880 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Libra X880 is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 130 gram. De ZTE Libra X880 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7227 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 600 MHz Single-Core.

De Libra X880 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 56,5 x 11,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 11.8 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Libra X880 ondersteunt diverse netwerken. Met de Libra X880 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Libra X880 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Libra X880 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Libra X880 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Libra X880 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De ZTE Libra X880 kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZTE Libra X880
Heb je een vraag over de ZTE Libra X880 dan kun je deze hier stellen