ZTE N909

ZTE n909 28%
Deze telefoon is niet op voorraad
N909: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, dun, CDMA/GSM 2G, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de N909 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE N909:

Voor het voordeligste aanbod ZTE N909 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de N909.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE N909 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE N909 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 125 gram. De ZTE N909 wordt aangedreven door een Snapdragon MSM8625Q chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De N909 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 134 x 66 x 9,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • CDMA, 2G voor snelheden tot 9,6 Kb/s
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen ondersteuning voor 3G
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE N909 ondersteunt diverse netwerken. Met de N909 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE N909 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de N909 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De N909 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE N909 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZTE N909 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZTE N909
Heb je een vraag over de ZTE N909 dan kun je deze hier stellen