ZTE Orbit

ZTE Orbit 19%
Deze telefoon is niet op voorraad
Orbit: Windows Phone 7.5, 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, 4 inch

De ZTE Orbit is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Orbit:

De ZTE Orbit wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Orbit is een Windows Phone 7 Tango-smartphone

De Orbit beschikt over een 5 megapixel camera.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7 Tango
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Orbit ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Orbit is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De ZTE Orbit kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Tango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Tango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Meer specificaties van de ZTE Orbit
Heb je een vraag over de ZTE Orbit dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel