ZTE Orbit

ZTE Orbit 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
Orbit: Windows Phone 7.5, 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De ZTE Orbit is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Orbit:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Orbit GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Orbit.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Orbit kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Orbit is een Windows Phone 7 Tango-smartphone

De Orbit beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7 Tango
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Orbit ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Orbit kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Tango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Tango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Orbit is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Orbit is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Orbit beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De ZTE Orbit kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZTE Orbit
Heb je een vraag over de ZTE Orbit dan kun je deze hier stellen