ZUK Z2 4GB 64GB

Zuk Z2 4GB 64GB 77%
Z2 4GB 64GB: Android 6.0, 13 megapixels, quad-core 64-bit, dun, 3G/HSDPA, 4 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

De Z2 4GB 64GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZUK in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZUK Z2 4GB 64GB:

Voor het voordeligste aanbod ZUK Z2 4GB 64GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZUK telefoons waaronder de Z2 4GB 64GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZUK Z2 4GB 64GB kunt overzien.

De ZUK Z2 4GB 64GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De ZUK Z2 4GB 64GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 149 gram. De ZUK Z2 4GB 64GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,15 GHz Quad-Core.

De Z2 4GB 64GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 141,65 x 68,88 x 8,45 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.45 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6.0 (Marshmallow) ZUI 2.0
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Erg veel werkgeheugen
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZUK Z2 4GB 64GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Z2 4GB 64GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1100 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Z2 4GB 64GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Z2 4GB 64GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZUK Z2 4GB 64GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZUK Z2 4GB 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de ZUK Z2 4GB 64GB
Heb je een vraag over de ZUK Z2 4GB 64GB dan kun je deze hier stellen


ZUK Z2 4GB 64GB los toestel kopen